True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

14-05-2024
2Doc
2Doc: Afl. 32

Sigurdur 'Siggi' Thordarson maakt als 12-jarige zijn debuut als hacker en dringt de website van zijn school binnen. Op 14-jarige leeftijd lekt hij documenten naar de media, waardoor corruptie in de IJslandse bankensector aan het licht komt. Siggi's reputatie brengt hem in contact met WikiLeaks-oprichter Julian Assange en hij wordt een belangrijk onderdeel van de organisatie. Maar het loopt mis tussen de twee en wanneer de FBI een onderzoek begint, besluit Siggi met hen samen te werken. Zijn geloofwaardigheid wordt al snel ondermijnd wanneer hij beschuldigd wordt van aanranding van minderjarige jongens en financiële fraude.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Han Bouwmeester, Jan Paternotte en Carla Jonkers over de situatie in Rafah. * Vrouwelijke jagers Jessie en Debby over de documentaire Opgejaagd. * Thomas van Groningen en Wim Voermans met het laatste formatienieuws. * Harm Riepema en Jan Koesveld brengen gesneuvelde Oekraïense soldaten naar hun laatste rustplaats.



Chicago Fire
Chicago Fire

Mouch en Ritter werken samen om een moordmysterie op te lossen. Severide en Cruz bestrijden een brand in een foodtruck. En Gallo praat met Hawkins over Violet.



Close Up
Close Up: Actrice Nicole Kidman maakte als tiener al een vliegende start in haar geboorteland Austra

Actrice Nicole Kidman maakte als tiener al een vliegende start in haar geboorteland Australië, maar haar ambities reiken verder. Na een huwelijk met Hollywoodster Tom Cruise komt ze vanaf 2001 pas echt tot bloei met rollen in films als Moulin Rouge, The Hours en Dogville. In deze documentaire vertelt Kidman o.a. wat de rollen voor haar betekenen en vooral ook over hoe deze aansluiten bij haar eigen levenservaringen en persoonlijkheid. Kidman zoekt graag de grenzen op in het onderzoeken van de plaats van de vrouw in onze maatschappij en deinst daarbij bepaald niet terug voor riskante rollen.



Rotown
Rotown: Afl. 2

In de drukte van het alledaagse leven worden Aisha en Farah geconfronteerd met uitdagingen. Aisha doorbreekt micro-agressies op het werk, terwijl Farah principes volgt in haar ondernemingsavonturen. Ondertussen worstelt Orlando met zijn rol als café-eigenaar. Een familiebarbecue van Aisha werpt vragen op over levenskeuzes.







Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 87 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 mei, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Leven naast de dood
Leven naast de dood: Afl. 1

Simone en Paul verloren drie jaar geleden hun zoon Wies (8). Elke avond dekken zij, behalve voor zoon Sten en dochter Luus, ook nog steeds de tafel voor Wies. Robert en Livia nemen tijdens de uitvaart afscheid van hun 17-jarige zoon Pedro. Rien bezoekt al bijna dertig jaar, met grote regelmaat, het graf van zijn zoon Reinier (25). Hij kwam om het leven bij een bomaanslag in Tel Aviv. En Anne Floor en Thomas krijgen hulp van rouwdeskundige Manu Keirse. Hun dochter Julie Emma (9) overleed twee jaar geleden aan een hersentumor.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Deadline formatie nabij. PVV, VVD, NSC en BBB wacht opnieuw een lange dag van onderhandelen. Woensdagavond moeten de informateurs hun eindverslag aan de Tweede Kamer overhandigen. * Problemen met warmtenetten. Ze moeten een belangrijke rol spelen bij het gasvrij maken van woningen en het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen: warmtenetten, bekend als stadsverwarming. * Jarenlang aan ADHD-medicatie. Onderzoeker van UMCG Anne Flore Matthijssen promoveert op haar onderzoek naar ADHD-medicatie. * Hitte en droogte bedreigen archeologisch erfgoed. Door extreem lage grondwaterstanden kunnen archeologische schatten droog komen te liggen en rotten.



Schiffmacher's Legacy
Schiffmacher's Legacy: Afl. 4

Henk en Arie Boomsma gaan cultuur snuiven op de wallen, bezoeken de oude tattooshop en praten over vaderschap. Henk neemt Morrison mee naar Naturalis waar ze samen gaan tekenen zoals ze vroeger altijd deden. Daarnaast gaan Henk en Louise langs bij goede vriend en Japanse tatoeëerder Yushi Takei in Rotterdam. Andy van der Meijde komt langs in de tattoo-shop en de zestiende verjaardag van de shop wordt gevierd.



FORMULA 1
FORMULA 1: When Team Mates Pironi & Villeneuve Went To Battle ⚔️

At the Imola circuit formerly known as the San Marino Grand Prix, Ferrari achieved a memorable 1-2 finish. Didier Pironi triumphantly crossed the finish line ahead of his fellow Ferrari driver, Gilles Villeneuve, clinching a victory that was both controversial and filled with high-stakes drama. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Bed & Breakfast
Bed & Breakfast: Afl. 8

We starten bij Mirjam en Gerald. Zij hebben hun bed and breakfast in een oude molen gemaakt. Daarna zijn Marjan en Riny aan de beurt. Zij runnen hun bed and breakfast in een schuur naast de ouderlijke boerderij van Marjan. Als laatste ontvangen Corrie en Pieter hun gasten in een oude zuivelfabriek.



Verward
Verward: Afl. 6

Sinds de verwarde Bart van U. tien jaar geleden oud-minister Els Borst om het leven bracht is er veel aandacht voor verward gedrag. Helaas gaat het toch nog vaak mis, hoort Jessica Villerius als ze spreekt met de neergestoken huisarts Vincent. Het scheelde maar weinig of hij had het niet na kunnen vertellen. De dader was bekend met psychische problemen. In Drachten rijdt de Rapid Responder, dit initiatief moet de politie ontlasten omdat zij overspoeld worden met E33 meldingen. Deze avond gaan ze af op een melding van een verwarde man die dringend hulp nodig heeft en de wereld niet meer zo helder ziet.



Urk!
Urk!

Teun laat een mopperende Ap alle antiekzaken van Brussel zien. Greetje test haar nieuwe elektrische aanwinst. Jannie houdt het niet droog als Gerda haar verrast met geweldig nieuws.



Opsporing verzocht
Opsporing Verzocht: Afl. 18

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 97

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 9

Een treinreis in België met twee routes langs een rivier: een nostalgische trein maakt de reis langs het kleine riviertje De Bocq en met de Belgische Spoorwegen volgt de trein een route langs de Maas.



AFC Ajax
AFC Ajax: Hato and Brobbey crowned TALENT & PLAYER OF THE YEAR! 👑 | ‘I’ll put it in my room!’ 🛌🖼️

Brian Brobbey and Jorrel Hato were put in the limelight after the 3-0 victory against Almere City. The attacker was crowned Player of the Year and Hato received the award for Talent of the Year. "It was a tough season, but I'm proud of myself."



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 96

Meer dan dertig jaar woont Patrice in haar huurappartement in Amsterdam. De deuren zijn weggehaald voor een creatief open interieur. Haar zoon heeft buiten in de tuin nog een extra plek. * Ramon tovert een heerlijke eiersalade met groene aspergesoep op tafel. Hij serveert er versgebakken vlechtbrood bij. * In natuurgebied Planken Wambuis op de Veluwe loopt een bijzondere kudde: de Sayaguesa-runderen. Deze runderen, verwant aan de oeros, zijn zelfs de wolf te slim af. * Janneke Jacobs wil dat het ambacht van het houtsnijden van het Zeeuwse paardenmesheft bewaard blijft. Mooie heften met de typische holle vorm, die ruimte geeft voor de ziel.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 75

Ghislaine Plag zit naast Jeroen. * Met het einde van de formatie in zicht, zal Nederland na 13,5 jaar afscheid nemen van demissionair premier Mark Rutte. Schrijvers van het boek Het Raadsel Rutte, Ron Fresen en Wilma Borgman, schuiven aan. * Hevige regenval op Curaçao zorgde in de nacht van 3 op 4 mei voor grote overstromingen. Hòfi Mango, een natuurpark opgezet door comedian Jandino Asporaat en zijn broer, is hierdoor bijna volledig ondergelopen. Jandino vertelt wat er moet gebeuren. * In haar autobiografische debuutroman Ik Ga Leven beschrijft Lale Gül hoe het was om op te groeien in een streng-religieus islamitisch gezin. Ze is te gast.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 135

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Mark is helemaal opgelucht bij het zien van Jorleen, omgekeerd maakt Mark ook meteen een goede indruk bij zijn date.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4680

Ooit dachten mensen dat de bruinvis bruin was en een vis. Toch is hij grijs en geen vis, maar een zoogdier in de zee. De bruinvis is de kleinste walvissoort die er bestaat en in onze eigen Noordzee zwemmen er zo'n 250.000 rond. Pascal kijkt wat je moet doen als een bruinvis aanspoelt en hoe een bruinvis kan herstellen om weer terug de zee in te gaan. In de sketch blijkt een heel bijzondere walvis te leven in de ruimte.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 55

In Koken met Kok gaan natuurverslaggever Stephan Roest en radiopresentator én chef Pieter Kok op zoek naar de eetbare natuur. Deze keer staat de Texelse variant van de klassieke pasta vongole op het menu. Stephan moet voor dag en dauw zijn bed uit om de weekdieren in de modder te zoeken. In De Verdwenen Stad wordt gekeken hoe een stad in de loop van de tijd is veranderd. Deze keer: Paviljoen Welgelegen, dat ooit in Haarlem werd neergezet door de schatrijke bankier Henry Hope. In het cultuurmagazine Route C deze keer kunstenaar Mohamad. Hij maakt de mooiste Domtorens in zijn garage in Utrecht.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 115

Het is D-Day voor de formatie: informateurs overhandigen morgen het eindverslag * Als het aan de politiek ligt, moeten vuurwerkopslagen in woonwijken verdwijnen * Gevaarlijke situaties in het azc in Ter Apel * Fortnite-maker krijgt een boete van 1,1 miljoen euro voor misleidende reclames



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 96

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 97 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 14 mei, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 93

Het koningspaar brengt een streekbezoek aan Groningen. Josine Droogendijk was erbij en vertelt hoe het was. * Lisa Wiersma en Thijs Hagendijk gaan de uitdaging aan om bestaande kunstwerken te reconstrueren in het nieuwe seizoen van Het geheim van de meester. * Boudewijn de Groot wordt 80 jaar én hij zit dit jaar 60 jaar in het vak. Om dat te vieren is hij samen met Peter Koelewijn en Nick Schilder te gast. Nick treedt op.





SLAM!
"PLEASE slide in mijn DM" 😏 - De MensenMening | SLAM!

Patrick gaat deze week de straat op om te kijken wie nou écht Gen Z is. Speciaal voor deze aflevering heeft hij een glitterjasje meegenomen om Bingo te spelen met de mensen op straat. De jury mag raden wat de mensen op straat gaan antwoorden. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 134

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: OPZOEK Naar Mijn Ontvoerde VOGEL!

Bedankt voor het kijken naar OPZOEK Naar Mijn Ontvoerde VOGEL! In deze video speel ik samen met @Giel1 & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: McLaren 'Very Excited' For Imola - Lando Norris' Race Engineer Will Joseph | F1 Nation Po

Lando Norris' race engineer Will Joseph, and his former karting team boss Ricky Flynn join Tom Clarkson and Damon Hill to preview the Emilia-Romagna Grand Prix at Imola - a track which McLaren think will suit their newly-upgraded car. Ricky shares stories of Lando's journey from karting champion to F1 rookie to Grand Prix winner. Tom and Damon discuss whether this race could define the rest of the 2024 season, Kevin Magnussen's driving in Miami and whether Mercedes can find the key to transform their fortunes Plus, Damon explains how important a driver’s relationship with their race engineer is following the news that Charles Leclerc will no longer be with Xavi Marcos after five years together. 04:10 – Lando’s journey with Will and Ricky 13:51 – Why Imola will suit McLaren better 18:06 – A season-defining race? 25:13 – Leclerc’s race engineer replaced 31:29 – Was K-Mag over the line? 37:58 – Podium predictions 41:45 – Remembering Senna and Ratzenberger For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



LINDA.meiden
LINDA.meiden: HEY MEIDEN DE PODCAST | S01E14 | HOME IS WHERE IK SCHIJT HEB

Als je jezelf in welke staat dan ook op het internet pleurt, dan heb je echt wel schijt concluderen An en Lies. Maar wat gaat nou écht te ver? Je tieten laten zien? Voor Lisa helpt een drankje vaak wel om haar grens van schaamte iets te verleggen, ineens is de beveiliger van de kroeg dan haar beste maat. De scharrel van een luisteraar heeft het eerder al eens gedaan met haar vriendinnen, waar hij mega flauw over doet. Boy bye. Daan Alferink vind héél veel STOM!, bijvoorbeeld Nederlanders op vakantie. Don’t blame Gerda en Dirk. ---------- Abonneer nu gratis op ons kanaal: Klik hier je deze video leuk? Like! 💥 Wil je meer zien zoals dit, check dan ook deze video * VORIGE VIDEO TOEVOEGEN* ---------- Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Instagram : Klik hier Klik hier : Klik hier Meer zien? Download de LINDA.-app: Klik hier of abonneer je op LINDA: Klik hier



NOS het vragenuurtje
NOS Het vragenuurtje: Afl. 17

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon.



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 30

Formatie nadert ontknoping, zweem van corruptie rond president Biden en de CABR-archieven: wie was er 'fout' in WOII? Met oud-Tweede Kamerlid PVV Harm Beertema, columniste Maaike van Charante, politiek commentator ON! Reinette Klever, podcastmaker Robert Valentine en voorzitter Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden Arnold Karskens.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Karel van Wolferen: "Natuurlijk zijn wij complotdenkers"

Mis het niet: Klik hier van Gezond Verstand, Karel van Wolferen en De Ander Krant, Karel Beckman, waren te gast bij De Andere Tafel. Van Wolferen bespreekt de opkomst en de samenwerking van de BRICS landen, de oorlog in Oekraïne, de tanende macht van de VS en de EU, de situatie in Gaza, de protesten in Amsterdam en nog veel meer. --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



FORMULA 1
FORMULA 1: "You Gotta Either Be Blind or Stupid to not See Me" 😡

Juan Pablo Montoya was never one to mince his words - famously doing so after this tense first-lap duel with Michael Schumacher in Imola. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP







MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 92

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn directeur debatcentrum De Balie Yoeri Albrecht, directeur CIDI Naomi Mestrum en journalist en podcastmaker Lammert de Bruin. Met hen hebben we het over de debatten voor de Europese Verkiezingen, over de rellen in Nederlandse universiteiten en over het nieuwe deel van de podcast over de moord op John F. Kennedy.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 155

Buurman Ron is van plan het circus in te gaan. Is hij hier wel geschikt voor? In de zeppelin komen gasten langs die alles kunnen laten zien van ritmische gymnastiek. Fenna knutselt een tuimelaar waar je heel leuk mee kan spelen en goochelaar Steven Kazàn raakt niet uit balans met zijn goocheltrucs.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



Fireman Sam
Fireman Sam: Afl. 2

Nieuwe boerin Anna vervoert twee wilde zwijnen als een van hen ontsnapt. Ze springt hem achterna in de rivier en nu moeten ze allebei gered worden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUAN & LUCiLLA MOETEN iN 24 UUR EEN PARKSHOW MAKEN iN ONZE FiLM! 😱 | Bellinga Vlog #3

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 134

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 96

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 37

Waar kan ik je 's nachts voor wakker maken? Misschien wel voor het aanlokkelijke dessert van kok Faouzi Chihabi. Hij ontdekte op latere leeftijd zijn passie voor koken en viel als een blok voor de Italiaanse keuken.



vThorben
vThorben: 🔴LIVE IN KLEURSTAD | Oranje Stad De GROOTSTE Maken!

Donaties zijn altijd welkom met donaties help je mij mijn streams en videos verbeteren! Klik hier Ben je niet ouder dan 18? Vraag toestemming aan je ouders! Je kan nu Lid worden van mijn kanaal! Je naam zal gekleurd zijn in de chat en mijn logo zal voor je naam staan. Ook krijg je unieke emojis erbij! check het nu uit!! Klik hier ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks gamingvideo's om 19:00 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! SUPPORT A CREATOR CODE: Fortnite: vThorben (ad) Business: vThorben@4alllevels.com SOCIAL MEDIA Instagram: Klik hier Klik hier