True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

29-02-2024


Toto KNVB Beker
Toto KNVB Beker: Samenvatting Feyenoord - FC Groningen

29m ago - Samenvatting van de TOTO KNVB Bekerduel gespeeld op donderdag 29 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Angela Schijf en Servé Hermans over de voorstelling SONJA. * Helga Salemon en Rob de Wijk over de speech van Poetin en de nieuwe Europese sancties. * Andries Jonker en Sherida Spitse over het missen van de Olympische Spelen.



De Toekomst is Grijs
De Toekomst is Grijs: Afl. 5

Wat is nodig om te voorkomen dat Nederland vastloopt door het groeiend aantal ouderen? Hoe belangrijk is een Deltaplan Grijs en wat zou daar dan in moeten staan? Sprekers zijn onder anderen Jan Rotmans (hoogleraar transitiekunde), Esther Cornegé (klinisch geriater), Toosje Valkenburg (huisarts), Yasmin Ait Abderrahman (FNV Young & United) en Kimberley Snijders (Nationale Jeugdraad).





De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 24

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 34 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Doden bij uitdelen van hulpgoederen Noord-Gaza. Vanochtend zijn tientallen en mogelijk meer dan honderd mensen om het leven gekomen. * Informateur Kim Putters was vandaag zeer zwijgzaam. Hij wil niets zeggen over de gevoerde gesprekken of over welke kabinetsvormen hij in gesprek is. * Abortusdiscussie laait op. Vanaf wanneer is een ongeboren kind een mens? We zoomen in op de Amerikaanse abortusdiscussie, die een belangrijke rol speelt in de campagnes voor de presidentsverkiezingen dit jaar. * Boetes voor vervoersbedrijven. Een aantal vervoersbedrijven slaagt er niet in om de afgesproken dienstregeling ook daadwerkelijk te rijden.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping GODLY LAMBORGHINI CARS Across GTA 5 Map! (World Record!)

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier check out Flexispot if you want your own standing desk and/or office chair! :) Use promo code 'YTBNY30' for an extra $30 off on E7 and E7 Pro standing desks. And for the new arrival E7 Plus, use ‘YTBNY50’ for an extra $50 off! Finally, don’t forget to use my personal promo code ‘C730' for $30 off for orders above $500!! Click here for more info: US: Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



FORMULA 1
20 Years of Racing in Bahrain | Evolution of Bahrain International Circuit (2004-2024) | Formula 1

2024 marks 20 years of racing on the iconic season opener, Bahrain International Circuit. Let’s look back at the best moments. From Hamilton's triple overtake to Alonso's dream weekend. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Focus
Focus: Afl. 3

De opwarming van de zee heeft grote gevolgen voor dier en mens. Vissen slaan op de vlucht en worden steeds kleiner. Schelpdieren sterven massaal door hittestress en daarmee komt de voedselvoorziening van vogels in gevaar. Ook hebben oceaanstromen last van opwarming. De verstoring van deze stromen leidt op termijn tot meer zeespiegelstijging en extremer weer. Wat kunnen we doen? Petra Grijzen zoekt met wetenschappers naar perspectieven.



Project Dans
Project Dans: Afl. 5

De zeven overgebleven dansers moeten zich gaan bewijzen in de jazz. Achter de spontaan ogende stijl gaat een ingewikkelde techniek schuil. De switch ligt niet alle deelnemers even goed. Bij sommigen slaat de onzekerheid toe. Jazzexpert en choreografe Sigrid van Coillie gaat tot het uiterste om de danstalenten te transformeren tot echte podiumbeesten. Met coaches Natascha en Shaker leert zij hun iconische jazzmoves aan voor de Technische Opdracht. Voor de Vrije Opdracht studeren de dansers naast een duo- of triodans ook een groepsdans in. Vakjuryleden Ed Wubbe en Jennifer Romen en de publieksjury beoordelen welke zes dansers er overblijven.



Het Roer Om
Het Roer Om

Patrick en Willeke hebben jarenlang een tabakszaak gerund in Nederland. Ze zijn er klaar mee en willen verhuizen naar Curaçao om daar een miniresort te beginnen. Ondanks dat de zaak nog niet verkocht is vertrekken ze, maar eenmaal daar blijkt de financiering niet zomaar geregeld en staat hun plan opeens op losse schroeven.



Pointer
Pointer: Afl. 8

Er staan minstens 45.000 advertenties online waarin Oost-Europese sekswerkers naar het buitenland, waaronder Nederland, worden gelokt. Wat gaat er precies schuil achter deze advertenties? Journalisten onderzochten het afgelopen jaar in een internationaal onderzoeksteam hoe deze sekswerkers slachtoffer kunnen worden van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Deze digitale manier van onderzoeken is ook een werkwijze die de Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie willen toepassen, omdat de achterliggende criminele netwerken met de huidige aanpak buiten schot blijven.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 44

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 12

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.





FORMULA 1
FORMULA 1: Everything you need to know about Formula One | Race, Rules & Details | F1 Explained

Get ready, set, go! Here are the crucial rules for Formula One's fast-speed racing. From event rules, racing systems, flags, colours, & more! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 43

Desmond vindt na lang zoeken een ruimer huurappartement in Rotterdam. Hier kan hij al zijn creativiteit kwijt en dat zie je terug in opvallende objecten en kleurencomposities. * Chef-kok Rosah ziet in Zeeland hoe boer Cornelis met een flinke voorraad imperfecte groenten in zijn maag zit. Hij krijgt zijn wortels niet verkocht omdat ze niet voldoen aan het schoonheidsideaal. Rosah wil met eigen ogen zien wat hier mis mee is. * In het Gelderse De Steeg ligt een kasteel met een eeuwenoude tuin en landgoed. Dagelijks wordt hier hard gewerkt door de tuinbaas en rentmeester om alles zo veel mogelijk in de originele staat te houden.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 24

Suse van Kleef zit aan de rechterhand van Jeroen. * Vandaag oordeelde de rechtbank dat het AD toch een artikel mag publiceren dat is gebaseerd op geluidsopnames gemaakt door Peter R. de Vries. Thomas Bruning van de journalistenvakbond is te gast. * Pesten, intimidatie, manipulatief gedrag en zwangerschapsdiscriminatie. Voorzitter van het College van Omroepen Arjan Lock en Thomas Bruning van de NVJ over hoe het nu verder moet bij de NPO. * Murat Isik over zijn nieuwe boek In de mist van Golden Gate Park. * Cornald Maas, de Vlaamse commentator Peter Van de Veire en podcastmaker Annefleur Schipper over het songfestivallied van Joost Klein.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 60

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Sahar ziet meteen al het goeds in haar date: Paul. Deze Egyptische schoonheid brengt Paul letterlijk aan het wankelen. Jordy en Chiara denken over veel dingen hetzelfde. Dat klinkt geweldig maar waar moeten ze dan gaan wonen?





FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton's Fastest Lap | Thursday | FP2 2024 Bahrain Grand Prix

Watch Lewis Hamilton take home the fastest lap from the 2nd Practice session of the 2024 Bahrain Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Het klokhuis
Het Klokhuis: De Bijbel is een van de meest verkochte boeken van de wereld. Maar wat staat er eigenl

De Bijbel is een van de meest verkochte boeken van de wereld. Maar wat staat er eigenlijk allemaal in? Nizar gaat naar de kerk en ontmoet daar kinderen voor wie de verhalen uit de Bijbel heel belangrijk zijn. Hij bekijkt ook een heel bijzondere Bijbel uit 1637: de Statenbijbel. In de 17e eeuw was er in Nederland veel ruzie over het geloof. De regering en de kerkleiders hoopten dat met dit nieuwe exemplaar de rust en eenheid in het land weer terug zouden keren. De Dat-Kan-Toch-Anders man was erbij toen de Statenbijbel werd bedacht.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 24

In Roots gaat presentator Bart Eeftink gaat met politiek verslaggever Marleen de Rooy terug naar haar jeugd in Zwolle. Tijd voor Toen biedt een unieke schat aan historische beelden uit Limburg. We blikken terug op de band Pussycat.



De Faker
De Faker: Afl. 39

In Oirsbeek gaat Rob Dekay langs bij de familie Scheres. Lukt het hem om deze familie te doorgronden of is het gezin hem te slim af?



FORMULA 1
FORMULA 1: FP2 Highlights | 2024 Bahrain Grand Prix

Check out the highlights from the first-second practice session of the 2024 F1 season in Bahrain. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 51

Meer meesters nodig in het basisonderwijs * 27 miljoen euro voor postcovidzorg: hoe kan dat geld het beste besteed worden? 'Begin vooral met klinische studies' * De reactie van de Raad van Toezicht van WNL op het wangedrag van omroepbaas Bert Huisjes



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 43

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Acht jaar cel en tbs voor de man die onder invloed van drank en drugs een ouder stel in Rotterdam doodreed. En steeds meer huizen kampen met funderingsproblemen, veroorzaakt door de steeds drogere periodes in de zomer.



Brugklas
Brugklas: Afl. 89

Als Ryan Liza beledigt met een grapje, pakt ze hem terug door te doen alsof hij haar telefoon heeft gejat. Ryan wil haar terugpakken door hetzelfde bij haar uit te halen, maar dan erger.



Gio
Gio: HET FLAUWVALLEN KOMT HIERDOOR VAKER VOOR..😅

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 2

Matthew wil na de bruiloft wat simpeler wonen, en wil hiervoor met Mary eerst in Londen verblijven om over hun toekomst na te denken. Mary is het hier niet mee eens. Lord Grantham moet plotseling naar Londen en krijgt te horen dat door een verkeerde investering de toekomst van Downton Abbey op het spel staat.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Govert Schilling zit 40 jaar in het vak en komt dat bij ons vieren. * Lammert de Bruin analyseert de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Het nummer van Joost Klein wordt namelijk bekendgemaakt. * Kunstexpert Gisbert van Baalen neemt vogelaar Arjan Dwarshuis mee naar het museum, met als doel om vogels te gaan spotten op schilderijen. Hun bevindingen bespreken ze in de podcast De Vogelspotcast. * Sven Ratzke speelt de rol van Marlene Dietrich in de Nederlandse variant van de theaterhit Marlene. Hij komt ook optreden.





SLAM!
SLAM!: DIT zijn DANIQUE's kleine IRRITATIES #shorts #mensenmening #slam

Patrick gaat deze week de straat op met de vraag: "Doe jij iets tegen klimaatverandering?". De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 41

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



vThorben
vThorben: Deze Race Is Moeilijker Dan je Denkt... (GTA 5)

Bedankt voor het kijken naar Deze Race Is Moeilijker Dan je Denkt... (GTA 5) In deze video speel ik samen met @JessyKnijn & @Santino_YT Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





Nienke Plas
Hartoperatie heeft je ontwikkeling niet in de weg gestaan! #350 By Nienke Plas

Van alle drie mijn kinderen was Harley wel de laatste.. Of het nou komt door 2 grote operaties, zullen we nooit weten! MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



FORMULA 1
FORMULA 1: Can I get a Fist Bump from F1 Drivers? 👊 #Shorts

Fist Bump F1 Driver Challenge at the 2024 Bahrain Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



Boos
Maddyskin: internationale oplichter dupeert Lies Zhara en vele anderen wereldwijd | BOOS S10E15

We gaan de grens over! In deze aflevering zie je hoe een geheimzinnig - en tot voor kort - onvindbaar bedrijf influencers en klanten over de hele wereld dupeert door facturen niet te betalen en producten niet te leveren. Een aantal weken geleden worden wij benaderd door influencer Lies Zhara die samen met haar management op een behoorlijk geraffineerde manier is opgelicht door het Franse bedrijf Maddyskin. Eind vorig jaar gaat Lies een samenwerking aan met het bedrijf, maar betaling van de factuur blijft uit en het bedrijf is al snel van de aardbodem verdwenen. Het spoor lijkt dood te lopen tot wij in de zaak duiken en een zoektocht beginnen die ons van Hilversum naar Parijs brengt. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Foekepotten in het dorp met Carnaval. Wie kent dat ook en doet er ook aan mee? 🍬😊👇🆎👍

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



FORMULA 1
FORMULA 1: FP1 Highlights | 2024 Bahrain Grand Prix

Watch the highlights from the first free practice session of the 2024 F1 season in Bahrain. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 10

Week van de lentekriebels: zorgen om seksuele indoctrinatie, stichting Rutgers onder de loep en is Nederland binnenkort in oorlog? Met feminist Lydia Daniel, opiniemaker Sietske Bergsma, voormalig PVV-Tweede Kamerlid Harm Beertema en oprichter Gezin in Gevaar Hugo Bos.





FORMULA 1
FORMULA 1: INCREDIBLE 🔥 Absolute box office 🍿 #shorts

Max Verstappen vs Charles Leclerc back at the Bahrain Grand Prix 2022! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: The 2024 F1 Opening Titles!

New Year. New Formula 1 Season. Get ready for an exciting year of racing! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



E-Divisie
BESTEL nu jouw tickets voor de KPN EDIVISIE FINALS op 30 MAART!

Bestel hier jouw tickets: Klik hier KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 39

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Ruslanddeskundige Helga Salemon, journalist Het Financieele Dagblad Elfanie Toe Laer en songfestivalkenner Maurice Wijnen. Met hen hebben we het over de jaarlijkse toespraak voor lager- en hogerhuis van Poetin, over de krapte op de arbeidsmarkt en over de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival.





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 59

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 43

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



OnsOranje
OnsOranje: No Olympics. 😔 | Highlights Nederland - Germany )

De OranjeLeeuwinnen is het niet gelukt om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen. In eigen land bleek Duitsland te sterk. Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier