True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

10-01-2024
Steenrijk, Straatarm UK
Steenrijk, Straatarm UK

Kim en Dave hebben alles opgegeven om een stuk grond in Northumberland om te bouwen tot een biologische boerderij, maar tijd en geld is schaars. Ze ruilen met miljonair en zakenvrouw Ampika.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Jaap Kuin en Sandra Beckerman over de asielcrisis in Ter Apel. * Teun Voeten en Arjan Meesterburrie over de chaos in Ecuador. * Ellen Heijmerikx onderzocht waarom haar broer veranderde in een moordenaar. * Annemarie Nodelijk en Ronald Boef over documentaire Blind Vertrouwen.



De Wereld in Ter Apel
De Wereld in Ter Apel: Afl. 1

De camera is voor het eerst aanwezig bij de gesprekken die de IND voert met asielzoekers uit Syrië en Jemen. Medewerkers van de vreemdelingenpolitie AVIM verhoren een jonge Tunesische asielzoeker die heeft gelogen over zijn leeftijd. Een Marokkaanse asielzoeker krijgt van de Dienst Terugkeer en Vertrek te horen dat hij Nederland moet verlaten. In Polen proberen activisten in het laatste Europese oerbos migranten te helpen die door Poolse autoriteiten worden opgejaagd. Op de Middellandse Zee beginnen hulpverleners aan een zeer gecompliceerde reddingsactie van 440 migranten op een schip in nood dat zonder brandstof is komen te zitten.



Therapie
Therapie: Afl. 2

Hanane wordt mishandeld door haar moeder en is nog altijd bang voor haar. Imane stapt in een gevisualiseerde scene om Hanane te beschermen. Van Sarah mocht haar man een jaar niet drinken, nu wil hij de alcohol terug. Eduard gebruikt wiet om tot nieuwe inzichten te komen. Zo wil hij de zin van zijn psychoses vinden, hij vertelt Jim dat hij prachtige dingen ervaart. Hanneke Groenteman heeft nooit een lange liefdesrelatie gehad en na jaren spitten met een psychiater blijkt haar onderduiktijd als kleuter de oorzaak.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Demissionair minister Ernst Kuipers (D66) van Volksgezondheid verlaat per direct de Haagse politiek. We praten met Nynke de Zoeten in den Haag. * Ambtenaren van de provincie Friesland zijn op de vingers getikt nadat ze een brief over de in hun ogen 'te trage aanpak' van de klimaatcrisis hadden ondertekend. Mogen ambtenaren zich uitspreken over beleid? * Schaatsliefhebbers kunnen vandaag eindelijk hun hart ophalen, want het vriest. Nieuwsuur stapt met de eerste waaghalzen het natuurijs op. * In de Indo-Pacific-regio staan China en het Westen lijnrecht tegenover elkaar. We bezochten de Salomonseilanden, waar de Chinese invloed gestaag groeit.



DNA Onbekend
DNA Onbekend: Afl. 1

Pauline heeft altijd gedacht dat zij de enige dochter was van haar vader Wim. Totdat ze zeven jaar geleden een berichtje krijgt van ene Marie Jose die vermoedt dat zij ook een dochter van Wim is. De twee willen nu duidelijkheid: zijn ze halfzussen van elkaar, of niet? Matthijs is geboren in Colombia. Toen hij zeven maanden oud was, werd hij geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Onlangs is hij op zoek gegaan naar zijn biologische familie. Hij denkt nu een broer, een halfbroer en een halfzus gevonden te hebben. Maar hij twijfelt of ze echt familie zijn.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 1

Kunst maken van de wortels van gras, dat is wat Diana Scherer doet. In Museum Kranenburgh in Bergen bekijkt Marieke Uildriks, directeur van Museum JAN, de indrukwekkende patronen van deze pionier in biotechnologische kunst. Diana Scherer stuurt de natuurlijke groeiprocessen van wortelstelsels in op de computer gemaakte sjablonen, waarin je celstructuren, bandensporen en spinnenwebben kunt herkennen.



Moordpillen?
Moordpillen?: Afl. 2

Na een gesprek met psychiater Mireille Boerma over haar ADHD-medicatie gaat Dionne een spannend traject in waarbij ze volledig door de molen wordt gehaald. Ze wil weten of de medicatie goed gebruikt wordt en of ze er niet mee kan stoppen. Hiervoor moet een nieuwe diagnose gesteld worden. Dionne praat ook met haar moeder die haar als kind niet wilde laten onderzoeken vanuit het idee dat kinderen mogen zijn wie ze zijn. Ze denkt dat het label ADHD haar toen had kunnen helpen. Radio-dj Giel Beelen stopte met zijn ADHD-medicijnen en zocht zijn heil in meditatie en koude-training. Dionne besluit met grote tegenzin om ook eens koud te douchen.





Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Peter Douglas en Johnny Rosenberg zijn podiumdieren in hart en nieren en al acht jaar lang een onafscheidelijk duo. Peter Douglas is beter bekend als de Nederlandse Frank Sinatra, die al drie decennia lang de songs van de Amerikaanse grootheid op zijn eigen onnavolgbare manier vertolkt. De stem van Johnny Rosenberg is niet te onderscheiden van Michael Bublé. Johnny maakt daarnaast deel uit van The Rosenbergs. Het leven van familie Scholten uit Deventer staat in het teken van voetbal en het Nederlandse lied. Het gezin woont aan de roemruchte Vetkampstraat in Deventer, bekend van het Go Ahead Eagles-stadion. Met twee puberzonen is het behoorlijk krap in het kleine arbeiderswoninkje, maar de familie Scholten maakt er het beste van. Zowel vader Melis als moeder Sylvia kampen met gezondheidsproblemen. Zonen Antonio en Frans hebben beiden een mentale beperking, waardoor het hard werken is op school. Ondanks de tegenslagen heeft het gezin een hele hechte band.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: Documentaire van Oeke Hoogendijk over de controverse rond de aankoop van Rembra

Documentaire over de Vereniging Rembrandt. In de 19e eeuw verdween veel Nederlandse kunst naar het buitenland, totdat de Vereniging Rembrandt in 1883 opstond om daar een stokje voor te steken. 140 jaar later is de Vereniging nog steeds medebepalend voor wat kunstliefhebbers in de Nederlandse musea te zien krijgen. In hun kroonjaar staat de Vereniging voor een lastige keuze: zullen zij de grootste bijdrage uit hun geschiedenis leveren aan de aankoop van Rembrandts De Vaandeldrager? Het bedrag van 175 miljoen dat voor het schilderij nodig is, leidt tot discussie. Is dit geld wel goed besteed?



X Days Outside
X Days Outside: Afl. 7

Negen Gen Z'ers worden in het diepe gegooid voor een extreem experiment... overleven in het wild. Hoever is deze generatie, die is opgegroeid met internet en mobiele telefoons, verwijderd van de natuur? De groep gaat het experiment aan zonder voorbereiding.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 6

De treinreis begint in Bilbao, ooit een klein vissersdorpje aan de kust. De oude binnenstad is nu een hippe woonbuurt. Bilbao ligt ook op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Op het station Bilbao La Concordia gaat de reis verder met een trein van de nationale spoorwegmaatschappij Renfe. Voor een rit van bijna acht uur die hier in Baskenland begint. De Robla Railway, zoals deze treinroute heet, is een smalspoortraject, dat geschikter is in bergachtig gebied. Aanvankelijk was het spoor bedoeld voor het vervoer van kolen, maar nu wordt de trein met name gebruikt gebruikt door forenzen en toeristen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 7

De kleuren spatten van de muren en zelfs van de stopcontacten in het huis van Astrid in het Utrechtse Lombok. Het liefst speurt ze dagenlang naar tweedehands schatten om deze dan te pimpen met een vrolijke kleur. * Chef-kok Ramon bezoekt in het Limburgse Neer teler Joep, die de biologisch tuinderij van zijn ouders voortzet. Het introduceren van nieuwe groenten in Nederland is al jaar en dag hun specialiteit. Ramon maakt kennis met palmkool en boerenkoolspruiten. * In Rotterdam blaast glasontwerper Selma met veel precisie en toewijding haar eigen glas. Sinds kort heeft ze in Leerdam het vak van het glasslijpen erbij geleerd.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 8

De familie Blom moet in deze dure tijden op de kleintjes letten. Daarom gaat vader Maarten vandaag op pad om tijdens de weekboodschappen wat goed geprijsde aanbiedingen te scoren. Oudste kinderen Tijmen en Yaél zijn op een tweedehandskledingmarkt. Bij de familie Cudogham staat er een flinke klus op het programma. De schuur onder hun huis staat tot de nok toe vol en moet nodig een keer opgeruimd worden. Dat zou snel kunnen gaan, met zoveel helpende handjes. En ook al is het pas begin oktober, het huis van de familie Wildeman wordt vandaag al volledig in kerststemming gebracht.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Ilona en Yilber hebben allebei goed nieuws voor het nieuwsgierige thuisfront. En ze zijn allebei ook nog eens van de knuffelbare comfy outfitjes. Angelo moet eerst maar eens zien dat ie veilig voorbij Sylvana's hond komt.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4730

Al in de prehistorie ontdekten mensen dat je van alles kon maken van klei: kopjes, borden, schalen maar ook kunst. Voorwerpen gemaakt van gebakken klei noem je keramiek. Je kunt ze maken met de hand, maar ook met een draaischijf. Het ambacht wordt ook weleens pottenbakken genoemd. Serah leert erover van de professionele keramisten Omar en Lennard. In de sketch gaat bij Donnie en Chelsey even iets mis.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt vertelt Maarten over de geschiedenis van Johan van Oldenbarneveldt. Bij Vogelvrij zien we verschillende weidevogels. In Wat een verbeelding onderzoeken we beelden in openbare ruimtes in Den Haag.



De Faker
De Faker: Afl. 3

De familie Groen uit Utrecht probeert Rachel Rosier om de tuin te leiden. Zal het deze doorgewinterde presentator lukken om de familie te slim af te zijn?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 8

Noodkreet uit Ter Apel: gemeente stapt naar rechter om situatie in aanmeldcentrum * Inwoners Borssele stellen tientallen voorwaarden aan komst nieuwe kerncentrales * Hoe de chipindustrie ervoor zorgt dat de verkiezingen in Taiwan ook ons kunnen raken * 'Coronapil' hydroxychloroquine heeft mogelijk honderden Nederlanders het leven gekost



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 7

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Ajax speler betrokken bij dodelijk ongeluk: 'Tonnen betaald voor geheimhouding'

Een speler van Ajax zou betrokken zijn geweest bij een dodelijk ongeluk. Jan Roos en Dennis Schouten doen onderzoek naar wat er exact is gebeurd. Gordon kwam deze week weer op televisie, hij deed eindelijk zijn verhaal. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Brugklas
Brugklas: Ryan baalt als meneer Veenboer hem voor de hele klas voor schut zet en hem beschuldigt van

Ryan baalt als meneer Veenboer hem voor de hele klas voor schut zet en hem vervolgens ook nog beschuldigt van iets dat hij niet heeft gedaan.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 8 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 10 januari, 17:47 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Herman van Veen geeft voor de 600e keer een solovoorstelling in theater Carré. Een mijlpaal, want nooit eerder stond iemand zo vaak in dat theater. Om dat te vieren komt hij optreden. * Marijn Frank vertelt over het nieuwe tv-programma Factcheckers, waarin onderzocht wordt of dingen die we denken te weten ook echt kloppen. * Ester de Lau is donordetective bij Stichting Donorkind en praat ons bij over het nieuws dat een Leidse laborant zijn eigen zaad gebruikte bij vruchtbaarheidsbehandelingen. * Natacha Harlequin begon een zoektocht naar haar verleden. In het nieuwe tv-programma Sporen van Slavernij duikt zij haar geschiedenis in.





Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Vizsla Puppies, Hoop Op Vier Voeten

Word abonnee en bekijk exclusieve interviews en extra video’s op svenhulleman.nl Druïde op vier voeten: De Hongaarse Vizsla: Klik hier



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 3

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn olympisch schaatskampioen Marianne Timmer, politiek journalist EW Magazine Victor Pak en rechtbankverslaggever Telegraaf Saskia Belleman. Met hen hebben we het over de do's en dont's bij schaatsen op natuurijs, de formatiegesprekken op De Zwaluwenberg en over de belangrijke rechtszaken in 2024.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 91

Buurman Ron heeft iets heel bijzonders gevonden: een dinobot! Al lijkt zijn schat verdacht veel op een hondenbot. Bioloog Matyas vertelt over de dino's die op aarde leefden, er wordt een dino-graaf-spel gespeeld en Fenna zingt in een lied hoe je zelf geschiedenis kan schrijven. Soy is van plan een dino-ei uit te broeden.



Op de planken
Op de planken: Afl. 36

Wasim Arslan ontvluchtte in 2015 de oorlog in Syrië. Nu is hij in Nederland een veelgevraagd zanger. Met zijn band Sarsaria combineert hij oriëntaalse en Arabische muziek met westerse klanken. Wasim zet zijn talent in om mensen met elkaar te verbinden. Muziek helpt hem klank te geven aan zijn dromen, en óm te gaan met de verschrikkingen van de oorlog.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 9

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.