True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

NCIS - Alle afleveringen
NCIS
NCIS: New Orleans

Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering: nadat een marine luitenant van een welvarende familie uit New Orleans tijdens een liefdadigheidsgala op een noodlottige val naar beneden valt, onderzoekt het NCIS-team of zijn dood een ongeluk was of een vuil spel is.



NCIS
NCIS: New Orleans

Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering onderzoekt het NCIS-team de moord op Pattons vriend; een voormalige marine SEAL wordt neergeschoten door een voorbij rijdende auto terwijl Patton hulpeloos toekeek.



NCIS
NCIS: New Orleans

Special agent Dwayne Pride onderzoekt met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans. In deze aflevering heeft Pride na een herschikking van opdrachten niet langer meer de leiding over het zuidoosten en keert terug naar het NCIS-kantoor in New Orleans voor het onderzoek naar een vermiste onderofficier.