True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Magnum, P.I. (2018) - Alle afleveringen
Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ricks vaderfiguur, Icepick, is net uit gevangenis en is terminaal. Wanneer hij misleid wordt, schieten Magnum en Higgins te hulp. Ook doet Magnum een gedurfde zet om Higgins in het land te houden.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Een getrouwd stel bevindt zich in een omstreden vechtscheiding en ze huren ieder Magnum en Higgins in om elkaar zwart te maken. Al snel zijn Thomas en Higgins aan het wedijveren over bronnen. Ondertussen onderzoeken Rick en TC de dood van een ongeïdentificeerde man en moeten ze het nieuws delen met zijn vervreemde dochter, Suzy Madison.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Magnum en Higgins helpen een hedendaagse Robin Hood die onbewust illegale drugs steelt. Ondertussen helpt Rick een gepensioneerde soldaat terug op de werkvloer als gewone burger.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Magnum en Higgins zoeken naar een gestolen urn van de overleden echtgenoot van een vrouw. Rick en TC confronteren een man die zich voordoet als voetballegende Andre Reed.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Als Magnum en Higgins undercover zijn als koppel tijdens een romantische bustour, wordt iemand die ook aanwezig is vermoord. TC is geschokt wanneer hij zijn ex-vriendin tegenkomt, die het eiland bezoekt tijdens haar huwelijksreis.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum en Higgins moeten Kumu vinden wanneer ze wordt ontvoerd door een gewonde man, die ervan wordt beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Wanneer Jin ontdekt dat een onschuldige vrouw het doelwit is van een dodelijke situatie, vraagt ??hij Magnum en Higgins om haar te helpen redden.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum en TC gaan undercover wanneer een bedrijfsleider wordt vermoord en iedereen op kantoor een verdachte is. Rick is nieuwsgierig waarom Higgins heeft vervalst om te voorkomen dat ze de zaak met Thomas onderzoekt.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum en Higgins helpen Tani Rey en Quinn Liu om Junior Reigns te redden, die is ontvoerd voor de gestolen lijst van undercover CIA-agenten.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum, overspoeld met herinneringen aan zijn reis door Afghanistan, helpt de broer van zijn vriend. Ze zijn op zoek naar een inmiddels volwassen Afghaanse jongen, die mogelijk het slachtoffer is geweest van mensenhandel.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Het nieuwe partnerschap van Magnum en Higgins wordt getest wanneer ze het niet met elkaar eens zijn.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Magnum moet Abby helpen als ze zich realiseert dat de cliënt die ze met succes heeft verdedigd in een moordzaak, schuldig is.Magnum, P.I. (2018)
Magnum, P.I. (2018) Magnum, P.I.

Ex-Navy SEAL Thomas Magnum keert terug uit Afghanistan en gebruikt zijn militaire vaardigheden om privé-detective te worden op Hawaii. Tijdens een Halloween-feest gaan Magnum en Jin op zoektocht, net zoals Katsumoto een ontsnapte moordenaar opspoort die naar datzelfde feest gaat.