True
Serie.TV - TV kijken via internet, de beste Serie tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-10-2021
Alleen Vliegen
Alleen Vliegen

Als Lily gespannen terugkeert naar haar ouderlijk huis, dat leeg moet voor de verkoop, lukt het haar niet om haar vader te confronteren met wat er op haar hart ligt.



Verlangen
Verlangen

Wanneer de moeder van Chris spoorloos is verdwenen, worden Chris en zijn vader Toon geconfronteerd met immens verdriet. Terwijl Chris huilt en toenadering zoekt bij zijn vader, slikt Toon zijn tranen weg en groeit letterlijk en figuurlijk bij zijn zoon vandaan.







NOS Studio Sport
NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



Onbewaakt ogenblik
Onbewaakt ogenblik

Na de mislukte zelfmoordpoging van Willems vrouw komt zij weer thuis. Het huis ademt hun geschiedenis die al bijna 40 jaar duurt, maar nu lijkt alles voorgoed veranderd. Willem moet omgaan met de depressiviteit en suïcide van Leny terwijl hij worstelt met een grote loyaliteitsbreuk. Ze had namelijk niks aangekondigd noch een afscheidsbrief voor hem achtergelaten. Toch probeert hij zich vast te klampen aan zijn onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit voor Leny en hun leven samen, soms op het irrationele af. Willem moet hun relatie opnieuw onderzoeken, om erachter te komen dat loyaliteit misschien betekent dat hij Leny moet loslaten.



Law & Order: SVU
Law & Order: SVU

Het SVU-team sluit zich aan bij een speciale undercover-eenheid om een groep mensenhandelaren op te pakken.



Cocon
Cocon

Wanneer de puberteit losbarst bij de veertienjarige natuurfreak Sonny Kruger en hij overmand wordt door ontluikende seksuele gevoelens, begint hij zijn leuke klasgenoot Coco met andere ogen te bekijken. Het verlegen buitenbeentje weet niet wat hij moet doen om een kans te maken bij haar en begint te twijfelen aan zijn mannelijkheid. Sonny's macho vader Bero, zijn aantrekkelijke zus Kimberly en zijn irritante klasgenoot Nigel, maken de verwarring en frustratie alleen maar erger. Toch doet Sonny, bijgestaan door zijn beste vriend Ferdi en geïnspireerd door voorbeelden uit de natuur, uiteindelijk een moedige poging om Coco voor zich te winnen.











De Pinpas
De Pinpas

Hoe het achterhouden van een pincode het vertrouwen tussen de Poolse au pair Karina en haar gastgezin schaadt. Wanneer Karina en haar twee oppaskinderen samen inkopen doen voor kerst, blijkt dat moeder Ella haar de pincode niet toevertrouwt. Dochter Floortje krijgt de code wél te horen en trekt zo haar eigen conclusies over Karina. Langzaam ontstaat een vertrouwensbreuk tussen Karina en het gezin en begint Karina in te zien dat de familie heel liberaal lijkt, maar dat daaronder hardnekkige vooroordelen schuilgaan. Za Karina de haar toebedeelde positie accepteren of zal ze voor zichzelf opkomen?







Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag





Coroner
Coroner

Jenny en Donovan onderzoeken een mysterieuze dood in een spookhuis.







Ziggo Sport voetbal
Lazio - Inter

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Nieuwsuur
Nieuwsuur

Coronavirus nog altijd sterk aanwezig in Staphorst. Nieuwsuur spreekt met de Kerk in Staphorst. Ook Ernst Kuipers, de voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, komt aan het woord. * Bedrijven investeren massaal in vlees- en zuivelvervangers. In gesprek met ondernemers: van twee Twentse boerenzoons, tot een multinational die in anderhalf jaar tijd honderden miljoenen heeft opgehaald om onder meer veganistische bedrijven over te nemen. * Hoe terecht is de 'beeldenstorm' in de Verenigde Staten? Nieuwsuur spreekt met de Amerikaanse historicus Jonathan Jones.



Private Eyes
Private Eyes

De dochter van de populaire eigenaar van een jazzclub schakelt Matt en Angie in nadat de jazzclub in brand wordt gestoken, de eigenaar plots verdwijnt en de politie naar hem op zoek is overtuigd dat hij achter de verwoesting van zijn eigen club zit. Een nog niet uitgebracht nummer lijkt de sleutel te zijn tot het oplossen van het mysterie.



Matthijs gaat door
Matthijs gaat door

De Nederlandse Hammond Club bestaat 30 jaar. Vier meesters van de Hammond-orgel brengen een muzikale ode aan hun instrument. * De Klassieke Top 400 is bekend. Radio 4-presentatrice Jet Berkhout is te gast samen met componist Douwe Eisenga en de mensen die verantwoordelijk zijn voor één van de mooiste Nederlandse klassieke stukken in de lijst. * Zanger Dave is Forever Young. Speciaal overgekomen uit Parijs en hij speelt met de Sven Hammond Big Band. * De finale is een eerbetoon aan Parijs in beeld en muziek.





Nu te zien
Nu te Zien!: Maria Magdalena

De mysterieuze Maria Magdalena had vele gezichten: van kroongetuige tot zondares en feminist. Ze wordt gezien als een baken van hoop en een feministisch icoon. Directeur van Museum Gouda Marc de Beyer ontrafelt haar beeldvorming door de eeuwen heen op de tentoonstelling Maria Magdalena, in het Catharijneconvent in Utrecht.









In de voetsporen van de Wederopbouw
In de voetsporen van de Wederopbouw: Herwonnen welvaart

De Amerikanen willen dat Nederland veel propaganda maakt voor het Marshallplan, zodat ze aan het Amerikaanse Congres en volk kunnen laten zien dat de steun terecht is. De Nederlanders zijn de Amerikanen dankbaar. Amerika is een groot voorbeeld en alles wat uit Amerika komt, vinden we prachtig. Na jaren komt er een kleine loonsverhoging en stijgt de consumptie. Toch ergert de verplichte dankbaarheid ons ook. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat de Amerikaanse hulp voor een groot deel eigenbelang is. In hoeverre was de Marshallhulp ook eigenbelang? En in welke mate heeft de hulp nou echt bijgedragen aan de Nederlandse wederopbouw.



Private Eyes
Private Eyes

Tijdens het Toronto International Film Festival huurt een bekende acteur Shade en Angie in om voor zijn grote première een vermist erfstuk op te sporen. Met de hulp van Zoe en de toegang tot de A-lijst van Willow duiken ze in de glitter en glamour van Hollywood en onthullen vele geheimen die achter gesloten deuren verborgen zijn. Shade realiseert zich dat het leven in de schijnwerpers niet voor hem is weggelegd en hij en Willow moeten een aantal moeilijke beslissingen nemen over hun toekomst.









NOS Journaal
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Nieuws met gebarentolk.



De Dansmarathon
De Dansmarathon

Dit is het grootste live dansspektakel ooit! Tijdens dit unieke evenement dansen honderd koppels 50 uur op muziek van bekende dj's en artiesten. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs.





NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering krijgt het onderzoek naar de ontvoering en moord op een gepensioneerde sergeant een vreemde wending wanneer er strikt geheime informatie vrijkomt en er terroristen betrokken raken bij het onderzoek.







Ik Mis Je
Ik mis je

De vader van Anke Dijkstra overlijdt op 61-jarige leeftijd aan longkanker. De jaren erna zoekt ze naar een nieuwe balans en naar woorden om dit verlies te omschrijven. Die woorden vindt Anke in muziek. Een zin als 'Generaties leven voort in je' troost haar. * Jack Keijzer staat bij het graf van zijn zoons Remy en Pascal. In 2007 wordt Pascal vermoord. Remy lijkt de draad van het leven weer op te pakken, maar in 2016 blijkt het tegendeel waar. * Cees Boonstra (87) noemt zichzelf nu een zielstevreden mens. Dit is wel anders als in 1973 zijn 5-jarige zoontje Menno verongelukt en later als zijn vrouw Toke sterft.



Kassa
Kassa

Er is onduidelijkheid over de vrijwillige ouderbijdrage. Sommige scholen doen nog altijd alsof ouders verplicht zijn om een financiële bijdrage te geven. * In de Belbus het verhaal van Petra. Haar vlucht naar Marokko ging vorig jaar niet door, maar het geld heeft ze nog steeds niet terug. * Aandacht voor de groei van het aantal ondergrondse laadpunten voor elektrische auto's. VvE's maken bezwaar vanwege brandgevaar. * Verslavingszorginstelling Jellinek vindt dat de Toto-reclames, waarin BN'ers zoals Wesley Sneijder en Kim Feenstra meedoen, aanzet tot gokken.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.









BinnensteBuiten
BinnensteBuiten

In Roosendaal bevindt zich een nieuwe duurzame wijk: Tiny Oevers. Esther en Alex bouwen er hun eigen piepkleine huis: 'La Cabana', van drie afgeschreven kantoorunits. * Het zogenaamde olievlas was vroeger een gangbaar gewas, maar is inmiddels bijna verdwenen. Maar niet in Kloosterburen, waar Hero de bloemen oogst voor het lijnzaad. Alain maakt samen met Ine een gerecht van de lijnzaadolie en de eiwitrijke brokken. * In de tuin van Petra en Luc Terbeek in het Drentse Hijken laten borders zich uitbundig van hun beste kant zien, grassen weven zich door de beplanting en dwalend door de tuin kom je steeds in een andere sfeer.



NCIS: Los Angeles
NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert undercover de misdaad te bestrijden, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering is het team op zoek naar de enige getuige die een stel terroristen met verminkte gezichten kan identificeren.



Klaas kan alles
Klaas kan alles: Kan Klaas klimmen als Spiderman?

Klaas gaat uitzoeken of hij als Spiderman kan klimmen tegen muren en plafonds. In het allereerste seizoen van Klaas kan alles heeft hij het ook al eens geprobeerd. Om zijn Spiderman-moves te verbeteren roept Klaas dit keer de hulp in van de ESA: de Europese ruimtevaartorganisatie. Vanaf het Duitse Paderborn gaat hij mee met een parabolische vlucht. Door de bewegingen van dit vliegtuig wordt gewichtloosheid nagebootst die astronauten ervaren als ze in de ruimte zijn. Lukt het Klaas om tijdens deze spectaculaire vlucht deze missie te halen? En Klaas reist af naar de Zwitserse Alpen waar hij voor één dag alphoornblazer is.



Try Before You Die
Try Before You Die: Rodeo en Solo flashmob

Onnedi en Qucee gaan een dancebattle aan in een winkelcentrum. Wie is de king of the dancefoor en danst de sterren van de hemel tijden zijn solo flashmob? De groepschallenge laat zien wie de echte rodeo-ster is. Wie blijft het langst zitten op Edson de Grazer?



Nederland zingt
Nederland Zingt: Psalm 23

Op 13 oktober 2021 werd De Nieuwe Bijbelvertaling 2021 (NBV21) gepresenteerd. Mirjam Bouwman leest uit deze vertaling Psalm 23. De lezingen worden afgewisseld met samenzangliederen die in de afgelopen jaren bij Nederland Zingt werden opgenomen.



Gio
Gio: WIJ ZIEN ELKAAR WEER NA 3 JAAR! YOUTUBE SQUAD REÜNIE!

? Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE SHIT: Klik hier Bestel hier mijn eigen boek: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Snapchat: Gio_141 - Twitter: Klik hier Instagram: Klik hier Mijn Spotify lijst: Klik hier filmpje krijgen van mij? Ga naar deze site: - Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN ? Afspeellijsten van video's: - Sims 4: Klik hier Video's met familie: Klik hier Fifa pack openings: Klik hier Vlogs: Klik hier Omegle: Klik hier ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als Sims 4, maar vooral verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen.



Checkpoint
Checkpoint

De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om hun Marslander zo zachtjes mogelijk te laten landen. Tim wil weten of de Olympische Spelen niet veel leuker zijn met auto's en gaat hordelopen en verspringen.



NCIS
NCIS

NCIS moet samenwerken met de kustwacht om een verdachte explosie op een olieplatform te onderzoeken. Ondertussen haalt iemand grappen uit met het NCIS-team.





Metterdaad
Metterdaad: Oekraïne: Pietje Bel in Oekraïne

Met zijn ondeugende blik en milde kwajongenstreken doet Vadim denken aan Pietje Bel, de Rotterdamse belhamel uit de boeken van Chris van Abkoude. Maar in de Pietje Bel-boeken lacht vader de fratsen van zoonlief weg, terwijl moeder hem een standje geeft. Vadim heeft geen vader. Althans, die is niet in beeld. Zijn vader is alcoholist en schreeuwde veel tegen hem. Hoe komt het dat Vadim ondanks zijn moeilijke omstandigheden toch nog vaak lacht? En wat heeft het zomerkamp, waar hij jaarlijks naartoe gaat, daar mee te maken?



Willem Wever
Willem Wever

Hoe voelt het om oud te zijn, wat is muzieksmaak en knapt je maag als je cola drinkt en snoepjes eet?







Petrus in het land
Petrus in het land: 'Loslaten, hoe doe je dat?'

Petrus in het land is in Franeker. Hier ontmoeten we Derk, die vanwege een hersentumor zijn droom om opticien te worden heeft moeten loslaten. Ondanks dat zijn leven op zijn kop stond, is hij niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij woont zelfstandig, is druk met zijn werk bij een verpakkingsbedrijf en op zondag luidt hij de klokken van 'zijn' Martinikerk. Jaren geleden beloofde koster Arjen de Boer zijn toenmalige baas dat hij voor zijn vrouw zou zorgen als haar man er niet meer zou zijn. Nu dat het geval is en zij gaat dementeren, neemt hij haar mee op pad tijdens zijn wekelijkse bezorgronde van warme maaltijden door de stad.





SLAM!
DJ Jean over zijn misgelopen miljoenen, Johan Derksen & zijn alcoholgebruik - STATEMENTS | SLAM!

De levende legende DJ Jean is bij STATEMENTS om te praten over hoe hij miljoenen aan geld heeft misgelopen aan de hit 'Schudden', zijn ruzie met Johan Derksen en hoe zijn leven er op dit moment uit ziet. Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer zien van Qucee? Klik hier Meer zien van Jay-Jay? Klik hier zien van DJ Jean? Klik hier Music, Play Life. SLAM!



SLAM!
Joel Corry (SLAM! Dance 1000 DJ-set) | SLAM!

Joel Corry came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Het Avondcircus is the afterparty that turns your evening upside down! Daniël en Erik-Jan are your host during the show, daily accompanied by some interesting guests. They give new talent a stage and will keep you informed of the latest news concerning music. Besides that, the best DJs, artists and producers drop by to talk about their music and to play an awesome set in de DJ booth. Tune in every Monday till Thursday from 19:00 - 22:00 and never miss another show! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Het Avondcircus? Instagram Het Avondcircus: Klik hier Daniël: Klik hier Erik-Jan: Klik hier of Joel Corry? Klik hier Music, Play Life. SLAM!



StukTV
StukTV: FINALE Stuk vs. Streetlab #2 | Locatie Onbekend

In Locatie Onbekend reizen wij, Team STUK, naar de meest onbegaanbare plekken ter wereld. Hier nemen we het op tegen een ander team, met als doel om binnen 48 uur als eerste het eindpunt te halen. In aflevering 5 en 6 zijn we in Bulgarije, waar we het opnemen tegen Tim, Jasper en Stijn van Streetlab. #stuktv #teamstuk #locatieonbekend #streetlab ------------------------------------------------------- Mede mogelijk gemaakt door: Mentos Kauwgum ------------------------------------------------------- ABONNEER voor MEER! Klik hier vergeet niet het belletje aan te klikken om notificaties te ontvangen! ---------------------------------------------------------------- Volg ons en verover samen met ons het internet! • Website: Klik hier • Shop: Klik hier Instagram: Klik hier • Tiktok: Klik hier Facebook: Klik hier • Spotify: Klik hier Giel: Klik hier Thomas: Klik hier Stefan: Klik hier Tim: Klik hier Jasper: Klik hier Stijn: Klik hier



Roderick Zoekt Licht
Roderick Zoekt Licht: Langs heilige huisjes in Twente

Wandelen is goed voor geest en lichaam. Misschien niet voor niets dat Jezus met zijn leerlingen voortdurend aan de wandel is. Het Twentse land kent vele wandelroutes langs 'Heilige Huisjes'. Marycke Naber beschreef ze in een gidsje en neemt Roderick mee langs Mariakapelletjes, kerken en kruizen in de omgeving van Vasse. Mensen gaan niet meer naar de kerk, maar kapelletjes zijn populairder dan ooit, ontdekt Roderick tijdens deze sportieve ontdekkingstocht.







EnzoKnol
EnzoKnol: #2987

Abonneer op dit kanaal: Klik hier video: EnzoKnol Shorts: Klik hier kledinglijn ? Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier livestream elke zondag van 18:00 t/m 22:30 op Twitch: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ? ? EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ?



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: OVERLEEF HELLO NEIGHBOR IN ROBLOX!

OVERLEEF HELLO NEIGHBOR IN ROBLOX! ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Jumping SQUID GAME CARS Across Entire GTA 5! (GTA 5 Mods)

Jumping SQUID GAME CARS Across Entire GTA 5! (GTA 5 Mods) If you enjoyed this video, watch more here: Klik hier Klik hier out my best friend! ???? Bloo ???? Klik hier MY GEAR My Capture Card! Klik hier MY DISCORD SERVER! Klik hier This video is child friendly / kid friendly / family friendly ENJOY! ???? ???? CREDITS Can't Stop Won't Stop - Mighty & High Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: ???????? Naci Ünüvar | Highlights Jong Ajax - Jong Utrecht | Keuken Kampioen Divisie

Jong Ajax speelt z'n eerste wedstrijd na de interlandbreak op De Toekomst tegen Jong Utrecht, met een hoofdrol voor Naci Ünüvar. #JAJJUT #KeukenKampioenDivisie ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Fryslân dok
Fryslân DOK: Rainbow Warrior

Als laatste provincie in Nederland hijst ook Fryslân de regenboogvlag. We zien de strijd van televisiemaker Sipke Jan Bousema om de politiek zover te krijgen.



AFC Ajax
AFC Ajax: ???????? | Highlights Ajax O17 - AZ O17

Ajax O17 speelt op eigen veld de topper tegen de leeftijdsgenoten van AZ. De ploeg van Yuri Rose is op jacht naar de derde competitiezege op rij. #AJAAZ #ForTheFuture ?SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: AZ x BrainsFirst | 2021-2025

AZ and BrainsFirst will continue to work together in the coming four years. This week a new agreement until 2025 was signed with the Amsterdam based neuroscience company. ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier Snapchat | Klik hier AZ eSports | Klik hier



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Muziekfeest van het Jaar

Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam. Een avond vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



scHeerenveen
scHeerenveen: ???? Opening vernieuwd museum | 'Weet nu waar vroeger het oude stadion stond'

Na een proces van bijna twee jaar is vrijdag het volledig vernieuwde clubmuseum in het Abe Lenstra stadion geopend.



PSV
DELANGE keert terug ???????? SEALY met een lekkere GOAL ???????? | HIGHLIGHTS Roda JC - Jong PSV

De samenvatting tussen Roda JC en Jong PSV. ?SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ?FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Ziggo Sport
Formule 1 Café | Met Robert Doornbos, Renger v.d. Zande en Jack Plooij | Formule 1 2021

Tijdens het Formule 1-seizoen hebben we het over, jawel, de Formule 1-races. Zoals je op vrijdagavond in de kroeg zit na te praten over die ene race, doen we dat nu samen in het Formule 1 Café in Hilversum. ? Abonneer je nu op het kanaal van Ziggo Sport voor meer F1 video's Klik hier coureurs als Robert Doornbos, Giedo van der Garde en Tim en Tom Coronel zijn de komende maanden op vrijdagavond jouw vrienden om te praten over snelheid, lef en fraaie manoeuvres in razendsnelle auto’s. Rob Kamphues zet af en toe een rem op de mannen en Formule 1-nerd Rob van Gameren laat je de vreemdste, maar leukste Formule 1-video’s zien. Wil je op de hoogte blijven van het spannendste raceseizoen? Dan weet je wat je de komende maanden te doen staat. Formule 1 Café is iedere vrijdagavond gedurende het Formule 1-seizoen om 22.30 uur te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select. Naast Max Verstappen komen ook Lewis Hamilton en Charles Leclerc uiteraard weer in actie in 2021. Hoe zullen de auto's van Mercedes, Red Bull en Ferrari dit seizoen gaan presteren? Weet Red Bull in hun laatste jaar met Honda dan eindelijk het gat met Mercedes te dichten? En hoe vergaat het de nieuwkomers Mick Schumacher, Nikita Mazepin, Yuki Tsunoda en de teruggekeerde Fernando Alonso? Beleef het nieuwe Formule 1-seizoen live op Ziggo Sport. Kwalificaties, interviews met coureurs, spannende raceverslagen en nu ook de vrije trainingen. Voor alle samenvattingen en interviews uit de Formule 1 kun je kijken op ZiggoSport.nl ? Klik hier meer Ziggo Sport? Bekijk ook onze andere social media kanalen: ? Twitter | Klik hier Facebook | Klik hier Instagram | Klik hier #ZiggoSport



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: OUDE OBBY VS NIEUWE OBBY IN ROBLOX! (Roblox Obby)

OUDE OBBY VS NIEUWE OBBY IN ROBLOX! (Roblox Obby) ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Highlights NAC Breda - Jong AZ | Keuken Kampioen Divisie

Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen NAC Breda en Jong AZ in het Rat Verlegh Stadion. Scoreverloop: 24. Bakker 1-0. Opstelling NAC Breda: Nick Olij; Ruben Ligeon, Dion Malone, Danny Bakker, Jethro Mashart; Jarchinio Antonia (79. Kaj de Rooij), Thom Haye, Yassine Azzagari, Pjotr Kestens (62. Vieiri Kotzebue); Odysseus Velanas (62. Boris van Schuppen), Ralf Seuntjens. Opstelling Jong AZ: Sem Westerveld; Jorn Berkhout, Sem Dirks, Tijs Velthuis (79. Maxim Dekker); Robin Lathouwers (79. Richard Sedlá?ek), Peer Koopmeiners (61. Bram Franken), Zico Buurmeester, Thijs Oosting; Yusuf Barasi (61. Iman Griffith), Jelle Duin, Mohamed Taabouni. ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier Snapchat | Klik hier AZ eSports | Klik hier



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: Tijjani: 'Snap je het, Owen?' | Quiz Reijnders vs. Wijndal

In de nieuwe quiz van AZ TV nemen steeds twee AZ'ers het tegen elkaar op. Ditmaal staat Tijjani Reijnders tegenover Owen Wijndal. Wie weet de quiz te winnen? ? Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: ???? Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier Snapchat | Klik hier AZ eSports | Klik hier



Jill
Jill: Elfenbos

Ga mee met Jill naar het elfenbos. De boselfjes hebben er een schat verstopt. Om die te vinden moet Jill allerlei opdrachten doen. Zo maakt ze een vogelhuisje van een melkpak en tekent ze een elfenbos. Met Liv (9) bakt ze een elfentaart voor haar oma die in Suriname woont. Priscill is gevraagd om elfenkoningin te worden en beleeft een spannend avontuur.



Feyenoord
LIVESTREAM | Feyenoord O18 - FC Utrecht O18 | 2021-2022

Feyenoord Onder 18 speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht Onder 18. Je hoeft niets van dit duel op Varkenoord te missen, want we zenden het live uit op YouTube! Kijk vanaf iets voor 12:00 uur mee. ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



Kinderen voor Kinderen helpt mee
Kinderen voor Kinderen helpt mee: Help de walvis

Het koor van Kinderen voor Kinderen steekt de zee over en helpt mee op Texel. Ze laten het vaste land achter zich, duiken onder water, zitten zonder wifi op een tropisch eiland en ontmoeten de meest fantastische dieren... Olivier en Bruce uit het koor gaan aan de slag in een zeehondenopvang en raken bevriend met zeehond Sip. Tijdens de lunch worden er wat extra visjes in het verblijf van Sip gegooid, want als hij meer dan 30 kilo weegt, mag Sip dezelfde dag nog terug naar zee met zijn vriendin Elsa.



OnneDi
OnneDi: Shauna Howe: De zaak waardoor Halloween werd verbannnen | MISDAAD & MAKE-UP

Stem alsjeblieft op 'Moordcast' voor de Dutch Podcast Awards in de Categorie 'Verhalend': Klik hier gratis op mijn kanaal via: Klik hier 15:00 ga ik live op Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA???? ? INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ? TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ? E-MAIL MANAGEMENT ZAKELIJK - romee@amillionfaces.nl ? E-MAIL ADVERTEREN - marije.van.weert@weareera.com DISCLAIMER Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier



Zappsport
Zappsport: Battle Hordelopen

Ron en Britt gaan dit keer met hun teams hordelopen. Een pittige sport, zo blijkt wel tijdens de training. Die krijgen ze van twee toppers. Timme Koster neemt de jongens onder zijn hoede en de meiden krijgen les van Sharona Bakker. Zij is zelfs Nederlands Kampioen hordelopen. Hebben de meiden daar een voordeel mee of pakken de jongens dit keer toch de Zappsport-beker?



Trex
Trex: De boom

We komen erachter hoe het wensenlijstje van Simon en Trex is ontstaan.



De magische auto
De magische auto: Rode sportwagen

Fem speelt het liefst met haar rode speelgoed sportwagen. Die heeft ze van haar moeder die daar vroeger ook mee speelde. Fem droomt ervan om een keer in een echte te mogen rijden. Als ze samen met Soy in de magische auto stapt, komt die droom uit. Ze testen hoe snel ie wel niet kan, bekijken de motor en maken natuurlijk ook een selfie. Maar dan steelt iemand de auto en rijdt ermee weg. Vinden ze de auto terug en ontmaskeren ze de dief?





Feyenoord
THE BEST OF... Feyenoord vs. RKC Waalwijk

Maak je klaar voor de komende editie van Feyenoord - RKC Waalwijk met deze compilatieclip, boordevol beelden uit eerdere ontmoetingen in De Kuip! #feyrkc ABONNEER ?? Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ??? #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ?? Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier Twitter: Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: TIKKIE TERUG ????? | sc Heerenveen - Ajax

De interlandbreak zit er weer op, en dat betekent dat Ajax zich opmaakt voor competitiewedstrijd nummer 9, uit tegen Heerenveen. En dus gaan we weer een Tikkie Terug, op zoek naar de relevante statistieken en bijzondere gebeurtenissen uit het verleden. #HEEAJA #TikkieTerug ?SUBSCRIBE NOW Klik hier ?FOLLOW US Website: Klik hier Twitter: Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



De Smurfen nieuw
De Smurfen nieuw: Smurfie grootbrengen

Domme Smurf vindt een ei in het bos en wil graag 'mama' zijn.



Jojo & Ouma
Jojo & Ouma: We gaan naar de boerderij

Jojo en Ouma gaan naar de kinderboerderij. Daar ontdekt Jojo dat sommige dieren snel groot worden.



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: RAINBOW ZWAARD IS BIZAR IN MINECRAFT!

RAINBOW ZWAARD IS BIZAR IN MINECRAFT! ????Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier LIKE VOOR MEER & ABONNEER! ????Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! ????Laat weten wat je van de video vindt! ????Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Contouren van een post-coronasamenleving #2 - Loek Dullaart en Harry Salman

Contouren van een post-coronasamenleving #2 - Loek Dullaart en Harry Salman --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons een in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz. Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Compilatie 11 t/m 15 oktober

Compilatie van fragmenten uit de uitzendingen van maandag 11 oktober t/m vrijdag 15 oktober.



Lief Monster
Lief Monster: Picknick nacht

Tijdens een picknicknacht gaan Lief Monster en zijn vriendjes op zoek naar de bron van een grote schaduw.



Pip en Posy
Pip en Posy: Pyjamadag

Posy zit in haar pyjama een schatkaart te maken, als Pip op de deur klopt om met de voetbal een wedstrijdje hooghoudertje met de anderen te doen in het park. Posy weet zeker dat ze dat de volgende dag pas hebben afgesproken en ze houdt vast aan haar pyjamadag. De hele dag! Pip probeert haar op verschillende manieren over te halen, maar gooit uiteindelijk per ongeluk water over haar nieuwe schatkaart, die daardoor bedorven is. Posy wordt boos en Pip voelt zich heel schuldig, dus bedenkt hij een nieuw spel: schatzoekertje (Posy's lievelingsspel) om haar kleren te vinden.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: HiER SCHROK LUCiLLA VAN OP DEZE MAGA KiNDERBOERDERiJ! ???? | Bellinga Vlog #2245

HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VRiENDENBOEKJE ???? Klik hier ViDEOCLiP ???? "HERRiE" ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier Vorige Video: Klik hier DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN ???? -Lucilla Bellinga Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) ???? Klik hier TiKTOK ????Klik hier HiER "LUCKY LUAN” (de serie) ???? Klik hier Bellinga Movie 2020: Klik hier ????DAGELiJKS om 6U EEN NiEUWE VLOG! ? DUIMPJE OMHOOG EN ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ? Klik hier or Klik hier KIDS KANALEN: (uploaden als het uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier (Vet Geweldig) ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier VAN SiNT ???? - Luan Bellinga & Coole Piet [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier OMHOOG ???? - Luan Bellinga [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier BELLiNGA'S - Droomboom ????(Officiële videoclip) Klik hier BELLiNGA'S - Volg je hart ???? (Officiële videoclip) Klik hier zijn Daniel (41) Fara (33) Luan (9) Lucilla (6), Luxy (3) , Lucius ( 0 ) en onze hondjes Woezel en Pip ( 4 jaar) ONZE INSTAGRAM: Klik hier je een foto van/met ons? gebruik dan: #DEBELLINGAS #FAMILIEVLOGGERS.NL Mail ons zakelijk op: Daniel@Bellinga.TV * Onze vlogs lopen 7 dagen achter op realiteit Volg ons op facebook: ? Klik hier MAIL STUREN? DAT KAN! Bellinga International Management t.a.v. De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle The Netherlands Dit kanaal is gestart op: 6 feb 2013 6 nov 2013 maakte we onze ALLER EERSTE vlog: Klik hier okt 2014 maakte we onze eerste weekvlog: Klik hier juli 2015 besloten we DAGELIJKS ons leven te vloggen: Klik hier juni 2016 heeft ons kanaal een naamsverandering gehad van " SlankEnFitTV" naar " DE BELLINGA'S" Bellinga Movie 2018: Klik hier Movie 2017: Klik hier Movie 2016: Klik hier Bellinga Movie 2015: Klik hier lopen we 10 dagen achter?* Klik hier interesante video’s van DE BELLINGA’S: ZWANGER VAN ONZE DERDE! Klik hier ALLER EERSTE VLOG OOIT! Klik hier VAN DANIEL EN FARA BELLINGA Klik hier GEFILMD VAN LUCILLA Klik hier VLOGGERS OP DE DYTG 2016 Klik hier LUAN 4 JAAR Klik hier ons zakelijk op: Daniel@Bellinga.TV of bel 0031651896005 Fara & Daniel maken al graag 10 jaar lang een daily video dagboekje. Het word dus niet special gemaakt voor kinderen, maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. Deze video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier





NOS Jeugdjournaal met gebarentolk
NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentolk.



Viral
Viral

Nina (26) en haar vriendinnen gaan viral met een videoclip. Ze maken zich klaar voor hun grote tv-debuut. Als blijkt dat zij onder valse voorwendselen naar de uitzending zijn gehaald, staat Nina voor de keuze: moet ze gaan voor haar carrière of deze unieke kans pakken om een statement te maken als ondervertegenwoordigde zwarte filmmaker?



Kimiko
Kimiko

Kimiko (9 jaar) zit in de trein met in haar handen een foto. Op die foto ziet Kimiko een jonge, slanke vrouw met een baby in haar armen. De trein brengt haar in een grote stad. Kimiko verzamelt al haar moed om aan te bellen bij degene die ze zoekt.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - Jong AZ

18m ago - Samenvatting NAC Breda - Jong AZ, gespeeld op 15 oktober 2021.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - Almere City FC

20m ago - Samenvatting FC Den Bosch - Almere City FC, gespeeld op 15 oktober 2021.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting VV Alkmaar (v) - PEC Zwolle (v)

12m ago - Samenvatting VV Alkmaar (v) - PEC Zwolle (v), gespeeld op 15 oktober 2021.